Carlos & Mirella: European Champions!
Naast het winnen van het UK & German Championship mochten Carlos & Mirella ook de titel European Tango Champions 2017 in ontvangst nemen! Bedankt iedereen voor de support!
Carlos & Mirella: European Champions!
Wat doen wij?
Entertainment voor uw event, Shows, Workshops, Privélessen, Regulieren Danslessen en meer!
Wat doen wij?
Argentijnse tango lessen
Dansen houd je fit en maakt gelukkig! Ontmoet nieuwe mensen en ervaar de passie van deze prachtige dans. Kom naar een gratis proefles!
Argentijnse tango lessen

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 • De leerling is pas ingeschreven als de betreffende cursus is voldaan.
 • Leskaarten en cursussen zijn persoonsgebonden en kunnen niet worden doorgegeven aan derden.
 • De cursus van 10 lessen is 10 lesweken geldig. Vakanties en andere gelegenheden waarbij Carlos & Mirella gesloten zijn worden niet meegerekend in deze 10 lesweken.
 • Gemiste lessen kunnen worden ingehaald binnen de geldigheid van de cursus van 10 lesweken. Daarna vervallen de lessen.
 • Er is geen restitutie van lesgeld in welke vorm dan ook.
 • Als student dien je voor of op de eerste lesavond je collegekaart te overleggen om een korting van 20% te ontvangen.
 • Alle aanmeldingen (ook die via e-mail) zijn bindend.
 • Gespreide betalingen of uitstel van betaling van het lesgeld zijn alleen mogelijk in overleg met Carlos & Mirella en nadat Carlos & Mirella schriftelijk akkoord is gegaan met de betalingsafspraken.
 • De school mag een cursus annuleren indien daartoe gegronde redenen zijn, bij voorbeeld te weinig cursisten, langdurige ziekte, etc. In geval van annulering voor de aanvang van de cursus heeft de cursist recht op terugbetaling van het volledige lesgeld. Vind annulering tijdens de cursus plaats dan zal terugbetaling van het lesgeld geschieden naar rato van het aantal nog niet genoten lessen.
 • Carlos & Mirella en de docenten die in de studio’s lessen verzorgen, zijn nimmer verantwoordelijk voor schade en of diefstal van persoonlijke eigendommen van cursisten of bezoekers.
 • Carlos & Mirella en de docenten die in de studio’s lessen verzorgen zijn niet verantwoordelijk voor lichamelijk letsel van cursisten of bezoekers in welke vorm dan ook.
 • Carlos & Mirella behoudt zich het recht voor om leerlingen of bezoekers te weigeren bij herhaaldelijke overtreding van het huishoudelijk regelement.
 • Carlos & Mirella hebben het recht personen zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname aan een cursus.
 • De bovengenoemde regels en voorwaarden zijn van kracht voor alle lessen, workshops en andere activiteiten van Carlos & Mirella
 • Annulering inschrijving:
  Het annuleren van een inschrijving voor een cursus of een les/workshop is mogelijk tot twee weken vóór aanvang. Aan deze annulering zijn geen kosten verbonden. Bij annulering minder dan twee weken vóór aanvang van de cursus/workshop of andere activiteit wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht.
  U ontvangt hiervoor een email en desgewenst een factuur. Indien de factuur niet tijdig word voldaan ontvangt u van ons een aanmaning per email en/of per post. Daarna wordt de vordering overgedragen aan een incassobureau.
 • Bij annulering of niet opdagen minder dan 24 uur vóór aanvang van de cursus/workshop of andere activiteit wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. U ontvangt hiervoor een email en desgewenst een factuur. Indien de factuur niet tijdig word voldaan ontvangt u van ons een aanmaning per email en/of per post. Daarna wordt de vordering overgedragen aan een incassobureau.

Algemene voorwaarden Privélessen

 • De boeking van privéles(sen) is definitief na een bevestiging per email van Carlos & Mirella
 • Bij het maken van een afspraak stemt u automatisch in met onze algemene voorwaarden
 • Er is geen restitutie van lesgeld mogelijk, in welke vorm dan ook.
 • De privéles(sen) dienen per bank voorafgaand aan de les betaald te worden, hiervoor word per mail het bankrekeningnummer toegestuurd (tenzij er hierover afwijkende afspraken zijn gemaakt per email). U heeft hier maximaal 5 dagen de tijd voor. Daarna vervalt uw boeking en word de plek weer vrijgegeven. In geval van een pakket of meerdere lessen, dient het volledige bedrag in één keer betaald te worden.
 • Privéles Pakketten zijn niet onbeperkt geldig. Een pakket van 5 privélessen is maximaal 4 maanden geldig en een pakket van 10 privélessen is maximaal 9 maanden geldig, beide met ingang van de eerste les datum. Hierna vervalt automatisch het pakket en alle overgebleven lessen.
 • Een afspraak voor een privéles kan kosteloos gewijzigd/verschoven worden maximaal 24 uur voor aanvang van de les.
 • In geval van no-show/annuleringen binnen 24 uur voor aanvang van de les bent u het volledige bedrag verschuldigd.
 • Mocht u uw les willen wijzigen/verschuiven, houd u er dan a.u.b rekening mee dat Carlos & Mirella een volle agenda hebben en dat de kans groot is dat er op korte termijn weinig tot geen beschikbaarheid meer is.
 • Wij vragen u a.u.b om op tijd aanwezig te zijn voor uw privéles! U bent welkom maximaal 5 min voor aanvang van uw les om rustig uw schoenen te wisselen en voor te bereiden. In geval van laat komen word de les niet verlengd en zal de les stoppen op het afgesproken tijdstip!
 • Gemaakte video’s tijdens de les zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen absoluut niet openbaar gepost worden op het internet in welke vorm dan ook.
 • Carlos & Mirella mogen de afspraak wijzigen/verplaatsen indien daartoe gegronde redenen (waaronder overmacht situaties) toe zijn. Daarbij kan onder meer gedacht worden aan, ziekte, sterfgevallen etc.. Ingeval van annulering zullen Carlos & Mirella andere beschikbare dagen voorstellen om de les te verplaatsen.

 

Carlos y Mirella
H. O. D. N. : CM Dance Fusion

www.carlosymirella.com
+316 18 50 29 26

BTW nr: NL 854439912B01
KVK nr: 61672106

 

 

 

Carlos y Mirella
Very good teachers!

Carlos and Mirella are very good teachers. Both know how to explain the technique very clearly and are true professionals. The passion they have for tango shines through every lesson and the  dance they perform at the end to wrap up the lesson is a joy – every time! In addition to their awesome tango and teaching skills, Carlos and Mirella are very warm and friendly people.

Cindy N.
Bedankt!

Wat een fantastisch paar … Op professioneel en persoonlijk gebied. Het was heerlijk om van hen les te krijgen en natuurlijk om naar hen te mogen kijken. Die dynamiek en energie tussen deze twee mooie dansers is echt te voelen. Ze nemen je me in hun dans, de emotie en de muziek. Bedankt voor jullie warme manier van aandacht en lesgeven!

Ute Brandes
Één grote tango familie

Carlos & Mirella, twee geweldige dansers die met veel geduld en passie hun liefde voor de tango op hun leerlingen proberen over te brengen. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk wat blijkt uit de vele leerlingen uit Rotterdam, Den Haag en Antwerpen die regelmatig bij de door hen georganiseerde salons op de dansvloer te vinden zijn. Het niveau van de lessen, die in een huislijke sfeer worden gegeven, ligt hoog met veel aandacht voor houding, stijl, leiden en volgen. Bij Carlos & Mirella voel je je al gauw lid van één grote tango familie.

Remo van Namen
Zeer tevreden!

Ik neem tango dansles bij Carlos en Mirella voor ongeveer een jaar in Den Haag. Ik ben hartstikke tevreden met de manier waarop zij lesgeven! Goede sfeer tijdens de les, humor, correcties, uitleg, werk in detail, leuke muziek voor dansen, extra tips, hulp, individuele aandacht zijn elementen die plaats vinden bij de lessen van deze docenten. Ik voel me gelukkig om dans op zo’n manier te leren, ik geniet bij elke les en ik ga altijd met een prettig gevoel weg na de les. Mijn ontwikkeling binnen een jaar zijn groot en nu kan ik lekker bij tango salons genieten van Argentijnse tango, vals en milonga dansen. Milonga ‘t Klooster (Rotterdam), die Carlos & Mirella organiseren is een van de sfeervolste milonga’s in de Randstad. Ik ga zeker door met deze docenten en ik stel ze voor aan mensen die goed en efficiënt tango willen leren dansen.

Yiorgo Moutsiaras
WOW!

Wow! Just Wow! Dit was geen gewone show… Ik werd meegezogen in jullie verhaal, voelde mee met jullie emoties, de opbouw, de spanning, de precisie, de subtiele en mooie muzikaliteit. Ik had overal kippenvel! This is art & I loved it!

Daphne Cats
Romantisch en sprekend

Carlos en Mirella vormen een prachtig danspaar en het is een genot om hun lessen te bezoeken. Hun stijl is ingetogen, romantisch en heel sprekend. Ze leren je niet alleen technieken: ze leren je vooral dansen!

Loe Kan
Niet aarzelen: Boeken!

Top artiesten en Top docenten. Altijd weer adembenemend en indrukwekkend.
Deze combinatie, op dit niveau, vind je niet vaak. Niet aarzelen: Boeken!

Mordechay Krispijn, Salsaventura
Fijn stel om mee te werken!

Met Carlos en Mirella gewerkt, en die samenwerking was gelijk goed.
Fantastisch aardig koppel, professioneel, meedenkend en erg bescheiden, voelde meteen goed!
Ook het regelen van andere salsa koppels etc. kan je aan ze overlaten, fijn stel om mee te werken!

Anneleen Verbeek, Anneleen Verbeek Producties & Casting agency
A remarkable couple!

Carlos and Mirella are a remarkable couple, passionate about what they do, good at what they do. They know how to communicate the language of tango to others. I always look forward going to their dance classes as I know I will be guided with precision and care and this is what makes me feel the results quite fast and what keeps my passion for dance burning and alive. With Carlos’ sassy way of teaching which Mirella complements well with her down to earth approach, classes are always jolly and fun. They read what you need and where you need improvements. I can say that since I took classes with them, I became much more aware of my body and more appreciative of this beautiful artform. It drives me to become better and better. For the people that fell in love with tango, and dance in general, do not hesitate to meet Carlos y Mirella and let yourself be guided!

Xena Georgina
Samba de Gafieira

Ik volg al een aantal jaar samba de gafieira-lessen, en heb Carlos en Mirella leren kennen als geweldige, gedreven dansers en geduldige docenten. Niet alleen weten ze alles over hun dansen, ze begrijpen ook als geen ander hoe ze die kennis moeten overbrengen. En niet onbelangrijk: tijdens de lessen, workshops en bootcamps is er altijd tijd voor een geintje!

Cathalijne van Oort
Can't stop smiling!

Carlos en Mirella zorgen tijdens hun lessen voor een geweldige cocktail van techniek en dansplezier.

Can’t stop smiling!

Martin Mos
Seventies Show

Voor een opdracht op maat met een knipoog naar het tijdperk The Seventies, heeft Dance-Trax contact gezocht met Carlos & Mirella. Vanwege de tijdsdruk was er geen gelegenheid om samen te repeteren.
Maar met hun flexibele en professionele instelling en met heen en weer mailen over de inhoud van de opdracht, hebben Carlos & Mirella een geweldige show gepresenteerd!

Inge de Wijs, Dance-Trax
Nieuwe dimensie

Dansles bij Carlos & Mirella heeft voor mij een nieuwe dimensie gegeven aan dansen: die van echte connectie met je danspartner. Zelf zijn zij hier een prachtig voorbeeld van. Hun professionele en plezierige begeleiding, inventieve choreografieën en humor maken dansen tot een feest!

Petra Scherpenhuizen
Een super feest met Carlos en Mirella

In september 2013 vierden wij met vrienden en familie ons 25 jarig huwelijk.
In de voorbereiding bracht onze vriendin Petra, een fervent Tango danseres, ons in contact met Carlos en Mirella. Een enthousiast stel mensen die het gehele gezelschap in een Tango workshop aan het dansen kreeg. Zelfs degene die nog niet eerder een voet op de dansvloer had gezet, had de pasjes onder de deskundige leiding van Carlos en Mirella al snel door. Het was een uitbundig feest waar nog steeds over wordt doorgepraat.

Wil je een geslaagd feest? Bel dan Carlos en Mirella!

Aad van den Bosch, Ellecom
Lessen van Carlos & Mirella

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met lessen bij Carlos en Mirella. Ik was na 1 les al verkocht. Carlos is een meesterlijke leraar die met plezier en overgave en vooral ook humor, duidelijke lessen geeft. Mirella is behalve een charmante verschijning een zeer professionele lerares. Door de lessen heb ik veel vooruitgang geboekt met mijn tangokunsten. Natuurlijk valt er nog een hoop te leren. Zo kan ik met verbijstering en ontzag kijken naar de prachtige tangoshows die Carlos en Mirella weggeven. Dan weet ik dat ik nog een lange tangoweg moet bewandelen. In ieder geval staat 1 ding vast… Ik kan iedereen lessen met dit bijzondere duo van harte aanbevelen!

Wilma van der Linden