Events

Jan

Gratis Proeflessen Argentijnse Tango

Januari & Februari 2023

Altijd al de passie, plezier & hartstocht van de Argentijnse Tango willen ervaren? Dan is dit je kans! In januari en maart 2022 kun je weer een gratis proefles tango volgen in Den Haag & Delft met docenten Carlos & Mirella. Hou de website in de gate, of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Gratis proeflessen

11 jan
20:00-21:00 in Den Haag
21 feb
19:00-20:00 in Delft

Feb

Gran Salon Delft

Zaterdag 4 Februari 2023

We heten je van harte welkom voor een nieuwe editie van Gran Salon Delft! Deze editie met vooraf workshop van Carlos & Mirella. DJ Carlos zorgt ervoor dat we de hele avond heerlijk kunnen dansen op de prachtige houten vloer van Dansschool Wesseling in Delft. Vergeet niet een kaartje te reserveren om zeker te zijn voor een plekje, en we zien jullie graag op de dansvloer! Volgende Gran Salon is op 4 maart.

Programma

19:15-20:30
Workshop door Carlos & Mirella
20:30-01:00
Gran Salon Delft en DJ Carlos!

Feb

Compostela Tango Festival 2023

17-19 Februari 2023

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat Carlos & Mirella gastartiesten zijn voor het 5e Compostela de Tango Festival in Spanje, in ‘Hotel Palacio Del Carmen’. Met op het programma: 4 workshops, 4 Milonga’s inclusief 1 Gala avond, 1 Gala Diner en een afscheidslunch! Dus, wie gaat er mee naar Santiago de compostela?!

Feb

Super Winter Tango Weekend

24 - 26 Februari

Na het succes van de eerste zomer editie, komt er nu een Winter Editie! Carlos & Mirella zullen samen met Jory & Lorena de lessen verzorgen. Al dit in de prachtige groep accommodatie: De Buitenhorst. Dit weekend is inclusief 5 workshops, 2 overnachtingen, eten en alle Milongas! (Dit tango weekend is volgeboekt!)
Carlos & Mirella Rotterdam

MRT

MS-Quared Milonga

11 Maart

Op Zaterdag 11 maart zijn Carlos & Mirella te gast bij MS-Quared Milonga in Rotterdam met workshops en show. Save the date, en we zien jullie graag daar!
Latin Weekender Carlos & Mirella

MRT

Latin Weekender

19 maart

Op zondag 19 maart zijn Carlos & Mirella te gast bij het gezellige Latin Weekender! Zij zullen 2 workshops verzorgen! Hou het programma in de gate voor meer informatie.
Carlos & Mirella Tango Holiday

Apr

Cadiz Tango Vakantie

19 - 26 April 2023

Ook dit jaar, mogen we met gepaste trots weer aankondigen dat Carlos & Mirella als gast docenten zullen deelnemen aan de tango vakantie in Cadiz! Ga met ons mee naar het heerlijke El Puerto de Santa Maria/Cádiz in Spanje. Een hele week rijkelijk gevuld met zon, zee, gezelligheid en vanzelfsprekend een overvloed aan Tango!
Ventarrón Festivalito Carlos & Mirella

MEI

Ventarrón Festivalito

13,14 mei

Met plezier kunnen we aankondigen dat Carlos & Mirella te gast zijn tijdens het Ventarrón Festivalito in eindhoven! 2 dagen vol Tango in Eindhoven met 5 workshops, 2 milongas and lots of fun!
Carlos & Mirella Tango Aficionado Fest 2023

MEI

Tango Aficionado Fest 2023

19-21 Mei 2023

Voor de 2e keer zijn Carlos & Mirella te gast in het mooie Bulgarije voor het Tango Aficionado Fest! Ga met ons mee voor 3 heerlijke dagen vol milongas en workshops in het prachtige Eco Hotel Zdravets. Dit prachtige hotel is van alle gemakken voorzien zoals een binnen zwembad, sauna, massage center, mini golf en meer!
Graz Tango Weekend Carlos & Mirella

JUN

Graz Tango Weekend

2-4 Juni

Voor de eerste keer zijn Carlos & Mirella te gast in Graz, Oostenrijk! Een weekend vol tango met 6 workshops, Milongas en natuurlijk een show!
Carlos & Mirella North Sea Tango Festival

JUN

North Sea Tango Festival

9-11 Juni

Dit mag je niet missen! Een nieuw tango Festival in Nederland, met een geweldige line-up, live muziek op de Pier in Den Haag!
Carlos & Mirella Morbihan Tango Festival

Juli

Morbihan Tango Festival

3 t/m 9 Juli 2023

Voor de derde keer zijn Carlos & Mirella gast artiesten tijdens het Morbihan Tango Festival 2023 in het prachtige Frankrijk! Een festival met een rijk programma, live muziek, shows & Workshops! Boek nu je tickets online, zien we jullie daar?!

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte