Events

Morbihan Tango Festival Carlos & Mirella

JUL

Morbihan Tango Festival

1 t/m 7 Juli 2024

Voor de vierde keer zijn Carlos & Mirella gast artiesten tijdens het Morbihan Tango Festival 2024 in het prachtige Frankrijk! Save the dates, meer informatie snel online!
Lago Maggiore Tango Holiday Carlos & Mirella

JUL

Lago Maggiore Tango Holiday!

21-28 Juli 2024

Ga met ons mee voor een geweldige Tango Vakantie aan het prachtige Lago Maggiore in Italië! Met lessen van Carlos & Mirella en Marisa & Oliver, aan de voet van de Italiaanse Alpen, een paradijs voor een droomvakantie. Voor de lessen en de milonga’s is er een ruime danszaal met airconditioning en een goede vloer. Alle kamers zijn uitgerust met een eigen bad of douche, airconditioning, tv, WiFi en veel van de kamers bieden een prachtig uitzicht over het meer of het zwembad. Het hotel ligt op loopafstand van het stadscentrum en de stranden. Stay Tuned, binnenkort meer informatie!
TanGogh Tango Festival Carlos & Mirella

JUL

TanGogh Summer Tango Weekend

28 Juli

Met heel veel plezier mogen we aankondigen dat Carlos & Mirella op zondag 28 Juli zullen optreden tijdens het TanGogh Summer Tango Weekend in Leiden!
Gran-salon-Delft

SEP

Gran Salon Delft

7 september

We heten je van harte welkom voor een nieuwe editie van Gran Salon Delft! Deze editie met workshop vooraf door Carlos & Mirella! DJ Carlos zorgt ervoor dat we de hele avond heerlijk kunnen dansen op de prachtige houten vloer van Dansschool Wesseling in Delft. Vergeet niet een kaartje te reserveren om zeker te zijn voor een plekje, en we zien jullie graag op de dansvloer!

Programma

19:15-20:30
Workshop
20:30-01:00
Gran Salon met DJ Carlos

SEP

Gratis Proeflessen Argentijnse Tango

September 2024

Altijd al de passie, plezier & hartstocht van de Argentijnse Tango willen ervaren? Dan is dit je kans! In September 2024 kun je weer een gratis proefles tango volgen in Delft met docenten Carlos & Mirella. Hou de website in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de data en inschrijvingen! Intromen in het huidige Tango seizoen is ook mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.
Tango Holiday Valencia Carlos & Mirella

SEP

Tango Holiday Valencia

30 sep - 7 okt

Voor de allerlaatste keer gaan we 2024 nog één keer naar het prachtige Valencia! Als afsluiter gaan we deze keer met maarliefst 3 koppels! Ga met ons mee voor een week vol zon, zee, gezelligheid en heel veel Tango in Spanje!
Gran-salon-Delft

NOV

Gran Salon Delft

2 november

We heten je van harte welkom voor een nieuwe editie van Gran Salon Delft! Deze editie met workshop en show door Carlos & Mirella! DJ Carlos zorgt ervoor dat we de hele avond heerlijk kunnen dansen op de prachtige houten vloer van Dansschool Wesseling in Delft. Vergeet niet een kaartje te reserveren om zeker te zijn voor een plekje, en we zien jullie graag op de dansvloer!

Programma

19:15-20:30
Workshop
20:30-01:00
Gran Salon, Show & DJ Carlos
Guadeloupe Tango festival Carlos & Mirella

NOV

Guadeloupe Tango Festival 2024!

7-12 November

Met heel veel plezier mogen we aankondigen dat Carlos & Mirella voor de tweede keer te gast zijn voor het Guadeloupe Tango Festival! Deze bijzondere plek, Guadeloupe, is een eilandengroep in de zuidelijke Caribische Zee. Ga met ons mee op tango avontuur! Save the date, meer informatie over het festival binnenkort!
Carlos & Mirella compostela tango festival 2025

FEB

Compostela Tango Festival 2025

7-9 Februari 2025

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat Carlos & Mirella voor de derde keer gastartiesten zijn tijdens Compostela de Tango Festival in Spanje! Save the Date!
Super Winter Tango Weekend

Feb

Super Winter Tango Weekend

21 - 23 Februari 2025

More info soon!

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte