Events

Milonga Nacional Tango festival Carlos & Mirella

NOV

Milonga Nacional Tango Festival

30 nov-3 dec

Met veel plezier mogen we aankondigen dat we voor het eerst in Boekarest zullen zijn op het Milonga Nacional Tango Festival! Er zullen 6 workshops, milonga’s, show en privélessen zijn. Blijf op de hoogte voor meer info en we kijken er erg naar uit om je daar te zien!
Brazil tour Carlos & Mirella

DEC

Brazil Tour

5 dec - 6 Jan 2024

Van begin december tot begin januari 2024 zijn Carlos & Mirella in Brazilie! Ze zullen daar o.a werken in Brasilia, Santos & São Paulo.

JAN

Gratis Proeflessen Argentijnse Tango

Jan & Feb 2024

Altijd al de passie, plezier & hartstocht van de Argentijnse Tango willen ervaren? Dan is dit je kans! Op 10 januari & 27 februari 2024 kun je weer een gratis proefles tango volgen in Den Haag & Delft met docenten Carlos & Mirella. Hou de website in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de data en inschrijvingen!
Milonga Meppel Carlos & Mirella

JAN

Milonga Meppel

13 Jan

13 Januari zijn Carlos & Mirella weer te gast bij Milonga Meppel! Met 2 workshops vooraf, Milonga, Tango kleding Sale en Show time! Come meet us in Meppel!
16.00-17.30 Workshop 1
17.45-19.15: Workshop 2
19.30-23.30 Salon en Show!
Maldito tango Carlos & Mirella

JAN

Maldito Tango Weekend

19-21 januari

Voor de 2e keer zijn Carlos & Mirella te gast in Munich bij Maldito Tango! Ga met ons mee voor 3 heerlijke dagen vol milongas en workshops in Munich.
La Perla Salon Carlos & Mirella

JAN

La Perla Salon

27 Januari

Op zaterdag 27 januari zijn Carlos & Mirella te gast voor de opening van nieuwe dansschool ‘La Perla’. Van 17:00-22:00 kun je genieten van shows, live muziek & meer!
Milonga El Camino Carlos & Mirella

JAN

Milonga El Camino

31 Januari

Woensdag 31 Januari zijn Carlos & Mirella te gast in Milonga El Camino in Amsterdam! Come and join , voor een gezellig avond met workshop & show!
Gran-salon-Delft

FEB

Gran Salon Delft

3 februari

We heten je van harte welkom voor een nieuwe editie van Gran Salon Delft! Deze editie met workshop & Show van Paula & Juliano (BR)! DJ Carlos zorgt ervoor dat we de hele avond heerlijk kunnen dansen op de prachtige houten vloer van Dansschool Wesseling in Delft. Vergeet niet een kaartje te reserveren om zeker te zijn voor een plekje, en we zien jullie graag op de dansvloer!
compostela tango festival 2024 Carlos & Mirella

FEB

Compostela Tango Festival 2024

9-11 Februari 2024

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat Carlos & Mirella voor de tweede keer gastartiesten zijn tijdens Compostela de Tango Festival in Spanje, in ‘Hotel Palacio Del Carmen’. Met op het programma: 4 workshops, 4 Milonga’s inclusief 1 Gala avond, 1 Gala Diner en een afscheidslunch! Wie gaat er met ons mee naar Santiago de compostela?!
Super Winter Tango Weekend

Feb

Super Winter Tango Weekend

23 - 25 Februari

Na het succes van de eerste zomer editie en daarna de winter Editie is het Super Winter Tango Weekend terug! Carlos & Mirella zullen samen met Juliano & Paula uit Brazilie, de lessen verzorgen. Al dit in de prachtige groepsaccommodatie: De Buitenhorst. Dit weekend is inclusief 5 workshops, 2 overnachtingen, eten en alle Milongas! Schrijf je snel in, want vol=vol!
Carlos & Mirella Flor de Fango

MRT

Flor de Fango

3 Maart

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat Carlos & Mirella te gast zijn op zondag 3 maart bij Flor De Fango in Arnhem! Met 3 workshops, Milonga en Show!
Otra Noche Liege Tango Carlos & Mirella

MRT

Otra Noche | Grand Weekend

23 & 24 Maart

Voor de 2e keer zijn Carlos & Mirella te gast bij Otra Noche Tango School in Luik, belgie! Een vol Tango Weekend met Workshops, Milonga & Show.
Tahiti Tango Festival

APR

Tahiti Tango festival 2024

6-11 April

Met heel veel plezier mogen we aankondigen dat Carlos & Mirella voor de tweede keer te gast zijn tijdens het Tahiti Tango Festival! Een Tango festival in paradijs! Dit alles in het Te Moana Tahiti Resort, met prive strand, zwembaden, prachtige kamers en nog veel meer.
Cadiz Tango Holiday Carlos & Mirella

Apr

Cadiz Tango Vakantie

17 - 24 April 2024

Ook dit jaar, mogen we met gepaste trots weer aankondigen dat Carlos & Mirella als gast docenten zullen deelnemen aan de tango vakantie in Cadiz! Ga met ons mee naar het heerlijke El Puerto de Santa Maria/Cádiz in Spanje. Een hele week rijkelijk gevuld met zon, zee, gezelligheid en vanzelfsprekend een overvloed aan Tango!
Carlos & Mirella La Tangueria Brussels

APR

La Tangueria

28 April

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat Carlos & Mirella te gast zijn bij La Tangueria in Brussel! Met Workshops & Show tijdens de maandelijkse zondag Milonga van La Tangueria.
Aficionado Tango Fest Carlos & Mirella

MEI

Tango Aficionado Fest 2024

24-26 Mei 2024

Voor de 3e keer zijn Carlos & Mirella te gast in het mooie Bulgarije voor het Tango Aficionado Fest! Ga met ons mee voor 3 heerlijke dagen vol milongas en workshops in het prachtige Eco Hotel Zdravets. Dit prachtige hotel is van alle gemakken voorzien zoals een binnen zwembad, sauna, massage center, mini golf en meer!
Gran Salon Delft

JUN

Gran Salon Delft | Special Tango Weekend

1 & 2 Juni

Met heel veel plezier mogen we aankondigen dat Wereldkampioenen, Juan Malizia en Manuela Rossi terug zullen zijn bij ons in Delft! Het weekend van 1 & 2 juni 2024 zullen er 4 workshops zijn, Gran Salon en natuurlijk… hun adembenemend show! Save the Date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van wanneer inschrijvingen openen!
North Sea Tango Festival 2024 Carlos & Mirella

JUN

North Sea Tango Festival

7-9 Juni

De tweede editie van het North Sea tango Festival komt eraan! Save The Date en mis dit geweldige event niet!
Morbihan Tango Festival Carlos & Mirella

JUL

Morbihan Tango Festival

1 t/m 7 Juli 2024

Voor de vierde keer zijn Carlos & Mirella gast artiesten tijdens het Morbihan Tango Festival 2024 in het prachtige Frankrijk! Save the dates, meer informatie snel online!
Lago Maggiore Tango Holiday Carlos & Mirella

JUL

Lago Maggiore Tango Holiday!

21-28 Juli 2024

Ga met ons mee voor een geweldige Tango Vakantie aan het prachtige Lago Maggiore in Italië! Met lessen van Carlos & Mirella en Marisa & Oliver, aan de voet van de Italiaanse Alpen, een paradijs voor een droomvakantie. Voor de lessen en de milonga’s is er een ruime danszaal met airconditioning en een goede vloer. Alle kamers zijn uitgerust met een eigen bad of douche, airconditioning, tv, WiFi en veel van de kamers bieden een prachtig uitzicht over het meer of het zwembad. Het hotel ligt op loopafstand van het stadscentrum en de stranden. Stay Tuned, binnenkort meer informatie!
Tango Holiday Valencia Carlos & Mirella

SEP

Tango Holiday Valencia

30 sep - 7 okt

Voor de allerlaatste keer gaan we 2024 nog één keer naar het prachtige Valencia! Als afsluiter gaan we deze keer met maarliefst 3 koppels! Ga met ons mee voor een week vol zon, zee, gezelligheid en heel veel Tango in Spanje!
Guadeloupe Tango festival Carlos & Mirella

NOV

Guadeloupe Tango Festival 2024!

7-12 November

Met heel veel plezier mogen we aankondigen dat Carlos & Mirella voor de tweede keer te gast zijn voor het Guadeloupe Tango Festival! Deze bijzondere plek, Guadeloupe, is een eilandengroep in de zuidelijke Caribische Zee. Ga met ons mee op tango avontuur! Save the date, meer informatie over het festival binnenkort!

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte