Events

Carlos & Mirella North Sea Tango Festival

JUN

North Sea Tango Festival

9-11 Juni 2023

Dit mag je niet missen! Een nieuw tango Festival in Nederland, met een geweldige line-up, live muziek op de Pier in Den Haag!
Carlos & Mirella Letras de Buenos Aires

JUN

Letras de Buenos Aires!

25 Juni

Op zondag 25 Juni zijn Carlos & Mirella in Palermo, Italie voor de theater show ‘Letras de Buenos Aires’!
Gran Salon Delft Juan & Manuela

JUL

Gran Salon Delft Tango Weekend

1 & 2 Juli 2023

Op 1 & 2 juli hebben we de eer om opnieuw wereldkampioenen Juan Malizia & Manuela Rossi te gast te hebben tijdens Gran Salon Delft! Juan & Manuela zullen op zaterdag 1 juli 2 workshops geven en een adembenemende show tijdens de Milonga. Op zondag 2 juli zijn zijn er nog 2 workshops! Reserveer je tickets online om zeker te zijn van een plekje, want vol=vol

Program

1 juli
15:00-17:50 workshops
1 juli
20:30-01:00 Gran Salon
2 juli
13:00-15:50 workshops
Carlos & Mirella Morbihan Tango Festival

Juli

Morbihan Tango Festival

3 t/m 9 Juli 2023

Voor de derde keer zijn Carlos & Mirella gast artiesten tijdens het Morbihan Tango Festival 2023 in het prachtige Frankrijk! Een festival met een rijk programma, live muziek, shows & Workshops! Boek nu je tickets online, zien we jullie daar?!
Lago Maggiore Tango Vakantie!

JUL

Lago Maggiore Tango Vakantie!

23-30 Juli 2023

Voor de eerste keer zijn Carlos & Mirella te gast voor de Tango Vakantie aan het prachtige Lago Maggiore, georganiseerd door La Tanguera. Carlos & Mirella, samen met Marisa & Oliver (BE) zullen tijdens deze heerlijke week de workshops verzorgen. Jullie zijn te gast in één van de luxueuze Zacchera hotels, allen met een ligging aan de oevers van het Lago Maggiore en de schitterende Golf van Borromeo’s. De vakantie omvat o.a 15 uur les, 7 avonden milonga & Hotel in half pension voor 7 dagen/nachten. Neem snel een kijkje op de website voor alle details en informatie. We zien jullie graag daar!
Buenos Aires Carlos & Mirella

AUG

Buenos Aires!

2 aug-14 sept

Van 2 augustus t/m 14 september zijn Carlos & Mirella in Buenos Aires! Hier zullen zij meedoen aan de wereldkampioenschappen, lessen volgen en helemaal up to date weer terug komen naar Nederland! Wil je op de hoogte gehouden worden alle nieuws omtrent het kampioenschap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons via social media!

SEP

Gratis Proeflessen Argentijnse Tango

September 2023

Altijd al de passie, plezier & hartstocht van de Argentijnse Tango willen ervaren? Dan is dit je kans! Op 19 & 20 september 2023 kun je weer een gratis proefles tango volgen in Den Haag & Delft met docenten Carlos & Mirella. Hou de website in de gate, of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de data en inschrijvingen!
K-Tango Festival Carlos & Mirella

OKT

K-Tango Festival

5-9 Oktober

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat Carlos & Mirella te gast zijn tijdens het K-Tango festival in Korea!
Carlos & Mirella Morbihan

OKT

Morbihan Tango Weekend

17-23 Oktober 2023

Van 17 t/m 23 oktober 2023 zijn Carlos & Mirella te gast in Sarzeau voor een Tango weekend! Details voor dit weekend binnenkort online!
Roskilde Tango Weekend

OKT

Roskilde Tango Weekend

27-29 Oktober

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat we voor de eerste keer naar Denemarken gaan! Het weekend is gevuld met 5 workshops, Milonga, opties voor privélessen en natuurlijk een show!
Gran-salon-Delft

NOV

Gran Salon Delft

4 Novemeber

We heten je van harte welkom voor een nieuwe editie van Gran Salon Delft! Deze editie met workshop & Show van Carlos & Mirella! DJ La Gata Negra zorgt ervoor dat we de hele avond heerlijk kunnen dansen op de prachtige houten vloer van Dansschool Wesseling in Delft. Vergeet niet een kaartje te reserveren om zeker te zijn voor een plekje, en we zien jullie graag op de dansvloer!

Programma

19:15-20:30
Workshop by C&M
20:30-01:00
Gran Salon & Show
compostela tango festival 2024 Carlos & Mirella

FEB

Compostela Tango Festival 2024

9-11 Februari 2024

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat Carlos & Mirella voor de tweede keer gastartiesten zijn tijdens Compostela de Tango Festival in Spanje, in ‘Hotel Palacio Del Carmen’. Met op het programma: 4 workshops, 4 Milonga’s inclusief 1 Gala avond, 1 Gala Diner en een afscheidslunch! Wie gaat er met ons mee naar Santiago de compostela?!
Aficionado Tango Fest Carlos & Mirella

MEI

Tango Aficionado Fest 2024

24-26 Mei 2024

Voor de 3e keer zijn Carlos & Mirella te gast in het mooie Bulgarije voor het Tango Aficionado Fest! Ga met ons mee voor 3 heerlijke dagen vol milongas en workshops in het prachtige Eco Hotel Zdravets. Dit prachtige hotel is van alle gemakken voorzien zoals een binnen zwembad, sauna, massage center, mini golf en meer!

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte