Carlos & Mirella Argentijnse Tango

Bedrijfsfeest entertainment

Tango: Dé perfecte bedrijfsfeest entertainment

Bent u op zoek naar een onvergetelijke dansshow voor uw event? Carlos & Mirella bieden u ontelbare mogelijkheden, van spectaculaire openingsacts tot dinner shows. Ze zijn gepassioneerd, professioneel, veelzijdig en getalenteerd. Met deze twee dansers heeft u de perfecte kandidaten als bedrijfsfeest entertainment. 

Laat uw bedrijfsfeest entertainen door Carlos en Mirella

Naast het verzorgen van passievolle Argentijnse tangodansshows zijn Carlos en Mirella ook te boeken voor op maat gemaakte openingsshows voor uw bedrijfsfeest. Daarnaast kunt u uw bruiloft of personeelsfeest compleet maken met een optreden van dit enthousiaste paar. De energie en dynamiek die het koppel tijdens het dansen uitstraalt zorgen voor een onvergetelijke entertainmentavond.

Staat u te springen om ook zelf te dansen? Dat kan! U kan Carlos & Mirella ook inhuren voor een tango dansworkshop, dé perfecte manier om de feeststemming erin te krijgen als bedrijfsfeest entertainment. Tijdens zo een workshop leert u op een leuke manier de basis stappen van de Argentijnse tango. Wij staan altijd open om te luisteren naar uw specifieke wensen en verzoeken en de workshop hierop aan te sluiten. 

Een veelzijdig danspaar voor een spetterend en professioneel dansoptreden

De mogelijkheden die Carlos en Mirella u te bieden hebben zijn eindeloos. Het danskoppel is onder meer te boeken voor spectaculaire openingsacts, workshops, dinner shows en tango teambuilding. De getalenteerde tangodansers behaalden de tweede plaats in danswedstrijd Everybody Dance Now op RTL4. Met deze ervaring op zak garanderen de dansers u van een energieke, persoonlijke en onvergetelijke show of les.

Enthousiast om dit danspaar in te huren voor uw bedrijfsfeest entertainment? Neem vrijblijvend contact op!

Carlos en Mirella denken graag met u mee om uw wensen en ideeën te realiseren. Neem vrijblijvend contact op met het enige Nederlandse koppel in de danswereld dat echt show danst, en laat u informeren over de vele mogelijkheden die het danspaar u te bieden heeft. Dat kan door te bellen naar: +31(0)6 18 50 29 26 of het contactformulier in te vullen. Carlos en Mirella staan klaar om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijke avond te maken.

Geef een antwoord