Bruiloft entertainment

Een tango show: perfecte bruiloft entertainment

Bent u op zoek naar een spectaculaire dansshow op uw bruiloft? Bekijk dan de mogelijkheden die het ervaren danskoppel Carlos & Mirella te bieden hebben en laat je meenemen in de magische wereld van de Argentijnse tango! Carlos & Mirella zijn professionele Argentijnse tango artiesten. Het getalenteerde danspaar heeft al meerdere Europese titels bemachtigd en behoort tot de top van de wereld. 

Zoekt u nog een spectaculaire openingsact om uw trouwfeest te openen? Of bent u eerder nog op zoek naar dinner show? Carlos & Mirella zijn veelzijdig getalenteerd en dus breed inzetbaar. 

Huur het Argentijnse danspaar in als bedrijfsfeest entertainment

U kan hen boeken voor een op maat gemaakte openingsshow als bruiloft entertainment. Het bruidspaar wordt zoveel mogelijk betrokken zodat we tot een spetterende argentijnse tango show komen die aan alle wensen voldoet. Het danspaar straalt zoveel energie en dynamiek uit tijdens hun show dat u zich geen betere bruiloft entertainment kan voorstellen. Gegarandeerd een onvergetelijke avond!

Argentijnse tango workshops voor een avond dansplezier

Naast dansshows en openingsacts kan u Carlos & Mirella inhuren voor dansworkshops. Met veel plezier en geduld leren ze u de eerste stappen aan van deze Argentijnse passionele dans. Een dansworkshop kan op die manier perfect dienen als bruiloft entertainment. Al dansend kan het danspaar de feeststemming erin brengen en de dansvloer van het avondfeest openen. Daarnaast kan u hen ook inschakelen voor tango lessen en zo een onvergetelijke indruk te maken op uw huwelijk met uw openingsdans. 

Contacteer ons voor meer informatie of specifieke wensen

Bent u benieuwd op welke manier dit getalenteerde danspaar kan zorgen voor een onvergetelijke bruiloft entertainment op uw huwelijk? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of verdere vragen. Wij staan altijd open om naar uw wensen te luisteren en de workshop of dansshow aan te passen naar uw specifieke verzoeken. Samen realiseren we een prachtige show. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer  +31(0)6 18 50 29 26 of u kan via de website het contactformulier invullen. 

Plaats een reactie

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte