Dansers huren

Dansers huren

Wilt u uw evenement onvergetelijk maken met behulp van een getalenteerd danskoppel? Dan bent u bij Carlos & Mirella aan het juiste adres. Deze professionele dansers zijn gepassioneerd en veelzijdig en bieden u verschillende mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spectaculaire openingsact? Of een verrassende dinner show? Carlos & Mirella zijn de perfecte kandidaten voor een onvergetelijke avond.

Er zijn ontelbare mogelijkheden waarmee dit danspaar uw feest kan entertainen. Aarzel dan ook niet om deze dansers te huren voor uw evenement! Wij denken graag mee en luisteren naar uw ideeën zodat we uw wensen kunnen realiseren.

Een veelzijdig danspaar

De mogelijkheden die Carlos en Mirella u te bieden hebben zijn eindeloos. De getalenteerde tangodansers behaalden de tweede plaats in danswedstrijd Everybody Dance Now op RTL4. Met deze ervaring op zak garanderen Carlos en Mirella u een energieke, persoonlijke en onvergetelijke show of les. U kunt deze dansers dan ook huren voor de volgende mogelijkheden:

Het is ook mogelijk om de getalenteerde dansers te huren in combinatie met live muziek. Een optreden, inclusief muziek van ons Argentijns tango orkest Trio Tangata, duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. De combinatie van dans, zang en muziek bezorgen u gegarandeerd een geslaagd evenement. Wanneer u ervoor kiest om deze dansers te huren, kan u genieten van een spetterend en professioneel dansoptreden.

Meer dan het huren van dansers

Wilt u zelf graag leren hoe u een wervelende tango danst? Ook dan bent u bij Carlos & Mirella aan het juiste adres! Het danskoppel verzorgt naast entertainment op evenementen namelijk ook danslessen. De energie en dynamiek die het koppel tijdens het dansen uitstraalt vormen een zeer aanstekelijke motivatie voor u als leerling. Aarzel niet en schrijf u direct in voor de danslessen!

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Carlos en Mirella u te bieden hebben? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar +31(0)6 18 50 29 26. Maak uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement compleet door de allerbeste dansers te huren!

Plaats een reactie

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte