Dansschool in Den Haag

Carlos & Mirella: dé dansschool in Den Haag voor tango

Wilt u graag leren tango dansen in een dansschool in regio Den Haag ? Dan is dansschool Carlos & Mirella dé ideale dansschool voor u. In onze dansschool in Den Haag kan u genieten van professionele Tango danslessen. Deze danslessen worden gegeven door twee gedreven lesgevers met een passie voor Argentijnse tango: Carlos & Mirella. Zij zijn zeer gepassioneerd, professioneel en getalenteerd. Zij blinken echt uit in hun vak. U kan kiezen voor de reguliere danslessen en voor privé danslessen. Wanneer u voor een verjaardag of bedrijfsuitje een workshop Argentijnse Tango wilt organiseren, kan u ook terecht bij Carlos & Mirella.

Andere activiteiten van dansschool in Den Haag Carlos & Mirella

Carlos & Mirella bieden, naast het geven van tango danslessen in hun dansschool in Den Haag, nog vele andere activiteiten aan. Zo kan u ze boeken voor uw trouw, personeelsfeest of bedrijfsevent. De mogelijkheden die Carlos & Mirella kunnen bieden, zijn eindeloos. Kortom, zij zorgen voor de entertainment van uw event.

U kan Carlos & Mirella inhuren voor een op maat gemaakte openingsshow of voor een dinnershow bijvoorbeeld. Zij denken graag met u mee om uw ideeën en wensen zo goed mogelijk te realiseren. Bovendien geven Carlos & Mirella het hele jaar door demonstraties en shows in binnen- en buitenland. U kan ze ook inhuren in combinatie met een live muziek. Zij werken samen met het Argentijnse tango orkest: Trio Tangata. De combinatie van muziek, zang en dans vormen samen dé perfecte invulling voor uw evenement!

Contacteer ons voor tango danslessen in onze dansschool in Den Haag

Carlos & Mirella bieden u talloze mogelijkheden in hun dansschool in Den Haag. Hebt u interesse in tango danslessen in onze dansschool in Den Haag. Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar +31(0)6 18 50 29 26. We zien u graag komen om te genieten van onze danslessen in onze dansschool in Den Haag.

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte