De beste tango (workshop) van Rotterdam

De zoektocht naar de perfecte dansshow voor uw event stopt hier. Carlos en Mirella vormen het enige danskoppel in Nederland dat echt show danst en zijn daarmee uniek, passievol en uiterst professioneel. Dankzij hun jarenlange internationale ervaring is het danskoppel bovenmatig getalenteerd, veelzijdig en in staat om een onvergetelijke show weg te geven. Carlos en Mirella laten u graag genieten van een hartstochtelijk gedanste Argentijnse tango in Rotterdam en omstreken.

Maak uw Rotterdamse event compleet met de tango

Het gepassioneerde danskoppel is van vele markten thuis. Van op maat gemaakte openingsshows tot romantische acts op bruiloften, Carlos en Mirella maken uw event in Rotterdam compleet. CMDANCE heeft u het volgende te bieden:

Carlos en Mirella behaalden onlangs de tweede plaats in de danswedstrijd Everybody Dance Now op RTL4. Dankzij de passie, energie en dynamiek die hun dans uitstraalt weten de Argentijnse tangodansers de harten te veroveren van elk publiek en maken ze van elk event een onvergetelijk feest.

Neem contact op met Carlos en Mirella!

Heeft u bepaalde wensen en ideeën voor uw event? Carlos en Mirella denken graag met u mee! De mogelijkheden zijn eindeloos, dus neem gerust vrijblijvend contact op om erachter te komen wat CMDANCE voor u en uw event kan betekenen. Bel naar +31(0)6 18 50 29 26 of vul het contactformulier in. Carlos en Mirella heten u van harte welkom!