Gran Salon Delft
Meer info
Teplitz Otono Tango weekend!

 Praque    19:30
28 t/m 30 oktober 2022 

Een weekend vol tango op een prachtige locatie in de stad Teplitz. Met 4 tango seminars door Carlos & Mirella, milonga's en shows! Er zijn verschillende recreatieve activiteiten, zoals zwemmen in een thermale bron of een uitstapje naar het nabijgelegen Ertsgebergte. Alle dansactiviteiten vinden plaats onder één dak - een modern hotel met 4-sterrenaccommodatie en heerlijk eten! Ga je met ons mee?

Guadaloupe Tango festival Carlos & Mirella
Meer info
Guadeloupe TANGO FESTIVal

 Guadeloupe    4 t/m 13 November 2022

Tango in Paradijs, wie wil dat nou nou! Dit jaar voor het eerst, het Internationale Tango Festival op het prachtige eiland Guadeloupe! Carlos & Mirella zullen er zijn als gast artiesten met workshops & shows. Tijdens dit festival kan je genieten van Live muziek, (strand) Milongas, practicas en wel 14 workhops om uit te kiezen! Wie gaat er mee?

Carlos & Mirella at Cafe Tango Wuppertal
Meer info
Tango cafe delft!

 Delft    16:00-00:30
19 november 2022

Op zaterdag 19 november zijn Carlos & Mirella te gast bij Café Tango in Delft! Met een seminar vooraf, een gezellige potluck tango dinner en natuurlijk Milonga met show! Klik op de 'meer info' button voor meer informatie en registratie.
Tot dan!

Gran Salon Delft
Meer info
Gran salon Delft | End of the year Gala

 Delft    20:30-01:00
Zaterdag 3 december 2022 

Het einde van het jaar is bijna in zicht en dat betekent dat het tijd is voor een feestje! En dat gaan we in stijl doen met een prachtige Gala Milonga!  Om 19:15 starten we met een workshop van Carlos & Mirella en DJ Carlos houd ons de hele avond op de dansvloer! Ben jij erbij?!

Carlos & Mirella - Gratis proefles tango
Meer info
gratis Proeflessen Argentijnse Tango!

 Den Haag & Delft
januari & maart 2023 | Gratis Proeflessen

Altijd al de passie, plezier & hartstocht van de Argentijnse Tango willen ervaren? Dan is dit je kans! In januari en maart 2022 kun je weer een gratis proefles tango volgen in Den Haag & Delft met docenten Carlos & Mirella. Hou de website in de gate, of schrijf je in voor de nieuwsbrief! 

Carlos & Mirella in Wuppertal
Meer info
Milonga meppel

 Meppel    28 Januari 2023

Op zaterdag 28 januari 2023 zijn Carlos & Mirella opnieuw te gast bij Milonga Meppel! Met 2 workshops vooraf, Milonga en Show time.
Wie gaat er gezellig met ons mee naar Meppel?

Compostela de Tango Festival Carlos & Mirella
Meer info
Compostela tango festival 2023

 Spanje    17-19 Februari 2023

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat Carlos & Mirella gastartiesten zijn voor het 5e Compostela de Tango Festival in Spanje, in 'Hotel Palacio Del Carmen'. Met op het programma: 4 workshops, 4 Milonga's inclusief 1 Gala avond, 1 Gala Diner en een afscheidslunch! Dus, wie gaat er mee naar Santiago de compostela?!

Super Winter Tango Weekend Carlos & Mirella
Meer info
Super winter TANGO Weekend

Schaik, NL    24-26 Februari 2023

Na het succes van de eerste zomer editie, komt er nu een Winter Editie! Carlos & Mirella zullen samen met Jory & Lorena de lessen verzorgen. 
Al dit in de prachtige groep accommodatie: De Buitenhorst. Dit weekend is inclusief 5 workshops, 2 overnachtingen, eten en alle Milongas! Plekken zijn gelimiteerd, dus schrijf je snel in! VOL = VOL

Tango Holiday in Valencia, Spain
Meer info
cadiz TANGO vakantie

 Cadiz, Spanje    19-26 April 2023

Ook dit jaar, mogen we met gepaste trots weer aankondigen dat Carlos & Mirella als gast docenten zullen deelnemen aan de tango vakantie in Cadiz! Ga met ons mee naar het heerlijke El Puerto de Santa Maria/Cádiz in Spanje. Een hele week rijkelijk gevuld met zon, zee, gezelligheid en vanzelfsprekend een overvloed aan Tango!

Morbihan tango festival 2022
Meer info
MORBIHAN TANGO FESTIVal

Sarzeau, Frankrijk    3 t/m 9 Juli 2023

Voor de derde keer zijn Carlos & Mirella gast artiesten tijdens het Morbihan Tango Festival 2023 in het prachtige Frankrijk! Een festival met een rijk programma, live muziek, shows & Workshops!
Zien we jullie daar?! Meer info spoedig online.