Carlos & Mirella Tango Aficionado Festival
Meer info
Tango Aficionado Festival

 Plovdiv, Bulgarije    13-15  Mei 2022

Met heel veel plezier kunnen we aankondigen dat Carlos & Mirella gast artiesten zullen zijn tijden het Aficionado Tango festival 2022 in Bulgarije! 
Registraties voor dit festival zijn open, dus klik snel op de meer info button hieronder & join us in Bulgarije!

Tango Bootcamps Carlos & Mirella
Meer info
Gran salon: met juan martin & stefania

 Delft    20:30-01:00
Zaterdag 4 juni 2022 

Gran Salon Delft is terug! Deze super speciale editie hebben we weer bijzondere gasten. Juan Martin Carrara & Stefania Colina zullen 2 workshops geven en tijdens de Salon kun je genieten van hun show. Een avond die je niet mag missen!

Morbihan tango festival 2022
Meer info
MORBIHAN TANGO FESTIVal

Sarzeau, Frankrijk    4-10 Juli 2022

Voor de tweede keer zijn Carlos & Mirella gast artiesten tijdens het Morbihan Tango Festival 2022 in het prachtige Frankrijk! Een festival met een rijk programma, live muziek, shows & Workshops!

Super Summer Tango Weekend met Carlos & Mirella
Meer info
Super Summer TANGO Weekend

Schaik, NL    22-24 Juli 2022

Ga met ons mee voor een heerlijk tango weekend in eigen land van 22 t/m 24 juli 2022! Carlos & Mirella zullen samen met Jory & Lorena de lessen verzorgen. 
Al dit in de prachitge groepsaccommodatie: De Buitenhorst. Dit weekend is inclusief: 2 overnachtingen, 5 workshops, eten en alle milongas en practicas! 

Carlos & Mirella - Gratis proefles tango
Meer info
gratis Proeflessen Argentijnse Tango!

 Den Haag & Delft  
September 2022 | Gratis Proeflessen

Altijd al de passie, plezier & hartstocht van de Argentijnse Tango willen ervaren? Dan is dit je kans, want in september 2022 kun je weer een gratis proefles tango volgen in Den Haag & Delft met docenten Carlos & Mirella. Hou de website in de gate voor de data!