Argentijnse Tango Vakantie in Spanje

cmdance

Tangovakantie  juli 2020 | Prijzen al vanaf € 599

In juli 2020 organiseert Dansvakanties in samenwerking met Lorena de Miranda Serra & Jory Raimo en Mirella vd Linden & Carlos David van Alma de Tango weer een Tangovakantie naar Valencia in Spanje.

Een hele week rijkelijk gevuld met zon, zee, cultuur, gezelligheid en vanzelfsprekend een overvloed aan Tango!

Met gepaste trots kondigen wij aan dat dit jaar Lorena de Miranda Serra & Jory Raimo en Mirella v/d Linden en Carlos David workshops & shows zullen geven tijdens deze bijzondere vakantie

Tijdens deze vakantie zien we onze dansende vakantiegangers binnen één week met aanzienlijke sprongen vooruitgang boeken.  Niet meer dan logisch, want je gaat namelijk swingend naar bed en je staat ook weer swingend op! Elke dag na het ontbijt of voor het avond diner wordt er gepassioneerd een workshop gegeven. Daarnaast organiseren wij iedere avond in het hotel een Tango dansavond of bezoeken we gezellig met zijn allen één van de hete Spaanse fiestas in de stad.

Gedurende de week hebben we ook een dagje vrij van alle workshopgeweld. Deze dag kun je uiteraard volledig naar eigen inzicht invullen. Je bent immers niet voor niets op vakantie! Heerlijk relaxen op het grote, schitterende strand of toch maar even de stad induiken om lekker te proeven van alle culturele pracht die de geweldige stad Valencia te bieden heeft. Het maakt allemaal niet uit, zolang je maar geniet!

De vakanties van Dansvakanties staan o.a. bekend om de uiterst aangename, open en gemoedelijke sfeer die er heerst. Centraal staan natuurlijk de ritmische bewegingen van de Argentijnse Tango. Naast het leren en ervaren van deze temperamentvolle dans wordt er ontzettend veel waarde gehecht aan gezelligheid en het op een ongedwongen wijze plezier maken en hebben met elkaar.  Zeg nou eerlijk, een vakantie zonder fun is toch geen vakantie?

Elke keer zijn wij dan ook zeer verheugd en minstens zo gevleid dat er vakantiegangers zijn die zich ieder jaar weer graag aanmelden om met ons mee te gaan, opdat ze nog een keer met volle teugen kunnen genieten van deze buitengewoon vermakelijke en onvergetelijke belevenis.

Prijzen al vanaf € 599,- p.p.

Meer informatie en of aanvragen via:
www.dans-vakanties.nl