Live orkest

Tango orkest Tangata bestaande uit 4 musici en zangeres Jeannine Geerts, zijn reeds vele jaren in de Argentijnse tango gespecialiseerd. Zij vertolken op eigen wijze de tango muziek van tango maestro’s zoals: Piazzolla, Plaza, Pugliese, Troilo, Salgan, Cobian en nog veel meer. Daarnaast speelt dit tango orkest eigen tango-composities, geschreven door de pianiste van het trio. In 2008 won zij, Margreet Markerink, de eerste Choclo-compositieprijs voor nieuwe Argentijnse tango-muziek.

Tangata heeft al op vele podia gespeeld, van tangofestivals tot en met concertzalen, van Toscane tot en met Buenos Aires . Een reis naar Buenos Aires maakte het mogelijk om o.a. maestro Horacio Ferrer  te ontmoeten en in dit hart van de tango op te treden. Trio Tangata heeft twee cd’s uitgebracht: ”Mis cosas favoritas” en  :“Historias del Sur”. Weemoed, melancholie, maar ook uitbundige en stuwende ritmes maken van de voorstellingen een feest voor het oor.

Shows met live muziek en dans!

Tangata en Carlos en Mirella vormen samen de perfecte match! Met dans, live muziek en zang, komt de Argentijnse cultuur helemaal tot leven op uw evenement. Een combinatie waar muzikanten hun hart vertalen in muziek en de dansers hun muziek vertalen in dans en emotie!

Wil jij Tangata en Carlos en Mirella boeken voor je feest, bedrijfsuitje, restaurant of ander evenement?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden!

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte