Carlos & Mirella op jouw event?

Maak uw feest, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest of ander event onvergetelijk en compleet met Carlos & Mirella! Specialisten in spectaculaire en professionele Shows, Workshops & Dinner shows. Bent u opzoek naar een spectaculaire openingsact? Entertainment voor uw feest of een actieve dans workshop? Er zijn ontelbare mogelijkheden wij denken graag met u mee om uw ideeën en wensen te realiseren! Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Workshops

Maak uw feest, bedrijfsuitje, congres, festival of ander event onvergetelijk en compleet met Carlos & Mirella! Specialisten in spectaculaire en professionele Shows, Workshops & Dinner shows. Bent u opzoek naar een spectaculaire openingsact? Entertainment voor uw feest of een actieve dans workshop? Er zijn ontelbare mogelijkheden wij denken graag met u mee om uw ideeën en wensen te realiseren! Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Zakelijk

De Argentijnse Tango is een improvisatie  dans. Een dans waar leiden en volgen centraal staan. Een dans die de creativiteit van de dansers stimuleert. Deze elementen vind u ook terug in het bedrijfsleven. Leiding geven, ontvangen en improviseren wanneer nodig. Zoals je leest, leent de Argentijnse Tango zich perfect voor Teambuilding Workshop voor bedrijven! Lees hier meer over de mogelijkheden!

Bruiloften

Jullie trouwdag is een bijzondere dag om nooit te vergeten en een dag waarop alles moet kloppen. Daar kan een mooie openingsdans niet aan ontbreken! Wat romantischer dan openen met een Argentijnse Tango? Wij helpen je graag bij het maken van een schitterende openingsdans, helemaal opmaat gemaakt voor jullie!

Shows

Maak uw feest, bedrijfsuitje of ander event onvergetelijk en compleet met Carlos en Mirella! Specialisten in spectaculaire en professionele Dans Shows, Openingsacts, Workshops, Dinner shows. Er zijn ontelbare mogelijkheden we denken graag met u mee om uw ideeën en wensen te realiseren! Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! Lees hieronder meer.

Samen een idee bedenken?

Laat je events knallen!

Wij denken graag met u mee om uw ideeën en wensen te realiseren! Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

“Voor iedereen was dit echt heel bijzonder en ik krijg nog steeds complimenten voor dit geweldige feest.

- Wubbo Staal

Waar wij mochten dansen

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte