Openingsdans en Bruiloften

Carlos en Mirella Openingsdans BruiloftEen openingsdans om nooit meer te vergeten!

Jullie trouwdag is een bijzondere dag, één om nooit te vergeten en een dag waarop alles moet kloppen. Dan kan een mooie openingsdans niet ontbreken! Je eigen bruiloft openen met een romantische en passievolle Argentijnse Tango? Dan ben je bij Carlos & Mirella aan het juiste adres!

Wij helpen je graag bij het maken van een schitterende openingsdans! Wij maken een speciale dans geheel naar jullie wensen, want ieder koppel is anders. Door middel van privélessen leren jullie in een relatief korte tijd een prachtige openingsdans voor jullie bijzondere dag! Het aantal lessen dat nodig is, is bij iedereen verschillend en hangt o.a af van jullie ervaring, wensen en hoeveel jullie zelf oefenen. Geen zorgen, ook als je geen danservaring hebt ben je van harte welkom! We helpen en adviseren het bruidspaar ook graag bij het kiezen van muziek, kleding, enz.

Wat wij aanbieden

  • Professionele en afgestudeerde docenten
  • Een unieke choreografie op maat gemaakt en op jullie eigen gekozen muziek
  • Privélessen. Dat betekent maximale aandacht
  • Mogelijkheid om de choreografie te filmen om thuis te oefenen
  • Flexibele lestijden doordeweeks én in het weekend
  • Lessen zijn altijd met 2 docenten, zoals het hoort!

Dansworkshop op je bruiloft

Een dansworkshop is de perfecte manier om de feeststemming erin te krijgen! Maar het kan ook een leuke opvulling zijn om jullie gasten bezig te houden, als jullie bijvoorbeeld bruidsfoto’s gaan maken. Een workshop op je trouwdag is een leuke en gezellige manier om iedereen in beweging te krijgen. Tijdens een dansworkshop leer je op een leuke en enthousiaste manier de basisstappen van de door jou gekozen dansstijl. Zo weet je zeker dat je iedereen op de dansvloer krijgt! Het thema van de workshop(s) kunnen wij volledig aan laten sluiten op jullie wensen. De tijdsduur van een workshop kan variëren van 30 minuten tot 120 minuten en kan natuurlijk ook aangepast worden naar jullie wensen!

Spectaculaire tango show

Willen jullie de openingsdans toch liever niet zelf doen, maar willen jullie toch iets speciaals? Of willen jullie de gasten op jullie bruiloft verrassen met een spetterende show? Je kunt Carlos en Mirella boeken voor een spectaculaire en professionele dans-show. Er zijn ontelbare mogelijkheden! Kleding, tijdsduur, muziek, enz. kunnen allemaal aangepast worden aan jullie wensen en natuurlijk denken we graag mee. Kijk voor een impressie van ons bij onze video’s en foto’s en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Live tango Orkest

Ook is het mogelijk ons in te huren in combinatie met live muziek. Wij werken samen met het Argentijnse tango orkest ”Tangata”, bestaande uit 3 musici en reeds vele jaren in de Argentijnse tango gespecialiseerd. Ze zijn ook te boeken met een zangeres. Een combinatie van muziek, zang en dans vormen samen de perfecte invulling voor een romantisch huwelijk. Tangata en Carlos en Mirella vormen samen de perfecte match. Met dans en live muziek, komt de Argentijnse cultuur helemaal tot leven. Een combinatie waar muzikanten hun hart vertalen in muziek en de dansers hun muziek vertalen in dans! Meer hierover is te lezen onder: Live orkest

Wil je meer weten? Neem contact op met ons!

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte