Over Carlos & Mirella Santos David

Argentijnse tango artiesten

Carlos & Mirella zijn partners zowel op dansvloer als in het leven. Ze zijn ruim 12 jaar samen en 6 jaar gelukkig getrouwd. Samen streven zij naar perfectie in hun dans & hun bedrijf, verleggen ze hun grenzen en is hun motto: ‘Als danser ben je nooit uitgeleerd’! Want een echte professional zijn, is toegewijd zijn aan levenslang leren. Het paar is geliefd en staat bekend om hun elegantie, subtiliteit en muzikale finesse evenals hun spectaculaire en adembenemende shows. Samen enthousiasmeren zij tango liefhebbers over de hele wereld met hun natuurlijke, humoristische en goed gestructureerde manier van lesgeven.

De gezamenlijke carrière begint voor Carlos en Mirella in 2011 wanneer zij besluiten samen te werken. Met de technische achtergrond van Mirella, die afgestudeerd is aan de dansopleiding en de jarenlange ervaring van Carlos in het buitenland, vormen zij een danskoppel dat elkaar op alle vlakken aanvult.

Ieder jaar vliegen Carlos & Mirella naar Buenos Aires, het hart van de Tango om daar samen te studeren, maar ook om Nederland te vertegenwoordigen op de Wereldkampioenschappen die 1 keer per jaar gehouden worden in Argentinië. Het was dan ook na jaren hard trainen dat zij in 2016 het allereerste Nederlandse koppel ooit waren die Nederland vertegenwoordigde in de Finale van deze Wereld Kampioenschappen waar slecht 40 koppels vanuit de hele wereld voor worden geselecteerd uit de zware voorrondes met honderden koppels. En het bleef niet bij die ene keer. Al 6 jaar lang: 2016, 2017, 2018, 2019, 2022 en 2023 hebben Carlos & Mirella de eer om Nederland te vertegenwoordigen in de finales! Maar niet alleen in Argentinië komen Carlos & Mirella uit voor Nederland. Zo wonnen zij in Europa ook de nodige titels:

* Eerste Plaats: UK Londen Tango Championship ‘Tango Stage’ 2018
* Eerste Plaats: Official European Tango Championship in Italie, ‘Tango de Pista’ 2017
* Eerste Plaats: UK Londen Tango Championship ‘Tango de Pista’ 2017
* Eerste Plaats: German Tango Championship ‘Tango de Pista’ 2016

Het succes op de wedstrijden bleef niet ongekend en al snel werden Carlos & Mirella ingevlogen voor workshops en Shows in het buitenland.

Zo traden zij bijvoorbeeld op met niemand minder dan Andrea Bocelli in het Antwerpen Stadion in 2018 en werden zij opnieuw uitgenodigd om samen met Andrea Bocelli op te treden in 2020 in Parijs en Antwerpen. Daarnaast werden zij diverse malen uitgenodigd om te jureren voor wedstrijden zoals in Parijs, Italië, Berlijn, Rusland en Korea. Ook ken je Carlos & Mirella misschien wel van Televisie. Zo behaalde zij in 2015 de tweede plaats tijdens het programma ‘Everybody Dance Now’ op RTL4 en stonden zij in de finale van het TV programma ‘Time To Dance’ in 2018.

Tot op heden zijn Carlos & Mirella erg actief in binnen en buitenland en reizen zij de weekenden vaak af naar het buitenland of andere plaatsen in Nederland voor workshops & shows. In Nederland geven zij op dinsdag, woensdag en donderdag reguliere groepslessen en hun privélessen. Daarnaast blijft het koppel zich ontwikkelen, groeien zij mee met de Tango evolutie en streven ernaar het beste uit zichzelf te halen!

Waar wij mochten dansen

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte