Tango Amersfoort

Passievolle tango in Amersfoort

Bent u op zoek naar een onvergetelijke dansshow voor uw event? Carlos & Mirella bieden u ontelbare mogelijkheden, van spectaculaire openingsacts tot dinner shows. Ze zijn gepassioneerd, professioneel, veelzijdig en getalenteerd. Met deze twee dansers heeft u de perfecte kandidaten voor een passievolle Argentijnse tango in Amersfoort en omstreken.

Dans de tango in Amersfoort met Carlos en Mirella

Naast het verzorgen van passievolle tangodansshows zijn Carlos en Mirella ook te boeken voor op maat gemaakte openingsshows. Maak uw bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsevent compleet met een optreden van dit enthousiaste paar. Interesse in een workshop? Ook dan bent u op het juiste adres. Wij bieden onze lessen aan in Rotterdam, Den Haag, Leiden en Breda! De Haagse tangodansers behaalden de tweede plaats in danswedstrijd Everybody Dance Now op RTL4. Met deze ervaring op zak garanderen de dansers u van een energieke, persoonlijke en onvergetelijke les.

Danspaar van veel markten thuis!

De mogelijkheden die Carlos en Mirella u te bieden hebben zijn eindeloos. Voor welke doeleinden kunt u bij dit danspaar terecht?

Neem contact op als u geïnteresseerd bent in de Tango in Amersfoort

Carlos en Mirella denken graag met u mee om uw wensen en ideeën te realiseren. Neem vrijblijvend contact op met het enige Nederlandse koppel in de danswereld dat echt show danst, en laat u informeren over de vele mogelijkheden die het danspaar u te bieden heeft. Dat kan door te bellen naar: +31(0)6 18 50 29 26 of het contactformulier in te vullen. Carlos en Mirella helpen u van harte!

Plaats een reactie

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte