Tango Amsterdam

Tango Amsterdam: ontdek deze prachtige dans

De tango staat voor passie, liefde en vooral voor heel veel plezier. Deze traditionele Argentijnse dans is een van de meest populaire stijlen binnen de danswereld. Stellen van over de hele wereld ervaren hoe mooi en sensueel de tango kan zijn. Het is dus niet gek dat deze stijl de wereld verovert. Heeft de tango Amsterdam ook al veroverd? Zeker! Carlos en Mirella delen hun liefde voor deze dans met iedereen in Amsterdam en omstreken. Zij hebben al jarenlang ervaring met deze dans en hebben opgetreden op de grootste evenementen. Met hun expertise kunnen ze u dus moeiteloos de fijne kneepjes van het vak leren, maar u kunt ook uw evenement opvrolijken met een van hun opzwepende optredens.

Voel hoe de tango Amsterdam opzweept

Niet iedereen houdt ervan om zelf te dansen. Dat is geen enkel probleem, want u kunt er ook voor kiezen om u te laten vermaken door Carlos en Mirella. Heeft u bijvoorbeeld een belangrijk evenement voor uw werk of viert u een speciaal feest? Maak de avond dan nog levendiger met een optreden door deze twee ervaren dansers. De tango zorgt gegarandeerd voor een speelse en feestelijke avond waar u met al uw vrienden en familieleden van kunt genieten. Deze dans is dan ook de perfecte manier om de liefde te vieren. Boek Carlos en Mirella daarom voor uw huwelijk. Met de tango als openingsdans zit de sfeer er meteen in. Zo weet u zeker dat uw bruiloft onvergetelijk zal zijn.

Dans de Argentijnse tango in Amsterdam met Carlos & Mirella

Naast het verzorgen van passievolle tangodansshows zijn Carlos en Mirella ook te boeken voor op maat gemaakte openingsshows. Maak uw bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsevent compleet met een optreden van dit enthousiaste paar. Interesse in een Priveles? Ook dan bent u op het juiste adres. Wij bieden onze lessen aan in de regio Den Haag! De Haagse tangodansers behaalden de tweede plaats in danswedstrijd Everybody Dance Now op RTL4. Met deze ervaring op zak garanderen de dansers u van een energieke, persoonlijke en onvergetelijke les.

Tangolessen in Amsterdam

Wilt u graag kunnen dansen met hetzelfde enthousiasme als Carlos en Mirella? Doe dan mee met een van de workshops in Amsterdam. Tijdens deze workshops komt u lekker in beweging, houdt u de feeststemming erin en leert u alles wat u moet weten over de tango. De cursus is geschikt voor iedereen, dus ook voor echte beginners. U begint langzaam met de eerste basisstappen die bij de tango horen. Heeft u de smaak te pakken? Dan kunt u uw talent verder ontwikkelen in een volgende tangoworkshop in Amsterdam. Het is ook mogelijk om de dans in een groep te leren. De lessen van Carlos en Mirella zijn bijvoorbeeld een uitstekende activiteit voor teambuilding. Natuurlijk kunt u het ook klein en intiem houden door samen met uw partner te ontdekken hoe de tango Amsterdam nog romantischer maakt.

Passievolle tango dansshows in Amsterdam

Bent u op zoek naar een onvergetelijke dansshow voor uw event? Carlos & Mirella bieden u ontelbare mogelijkheden, van spectaculaire openingsacts tot dinner shows. Ze zijn gepassioneerd, professioneel, veelzijdig en getalenteerd. Met deze twee dansers heeft u de perfecte kandidaten voor een passievolle Argentijnse tango in Amsterdam en omstreken

Een veelzijdig danspaar

De mogelijkheden die Carlos en Mirella u te bieden hebben zijn eindeloos. Voor welke doeleinden kunt u bij dit danspaar terecht?

Enthusiast? Neem contact op!

Het is duidelijk dat u alle kanten op kunt wanneer u in Amsterdam de tango wilt ontdekken. Deze dans staat garant voor gezellige feesten, een romantische date of een sfeervol evenement. Na een cursus of optreden van deze dansers ontdekt u hoe de tango Amsterdam kan opzwepen. Of u nu gaat voor een persoonlijke workshop of een op maat gemaakte openingsdans: u zal zich hoe dan ook vermaken. Wilt u een afspraak maken met Carlos en Mirella? Bel dan naar +31(0)6 18 50 29 26 of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte