Tango dans show

Tango dans show

Carlos & Mirella verzorgen graag de entertainment op uw event! Deze talentvolle dansers vormen het enige danskoppel in Nederland dat echt show danst en zijn daarmee uniek, passievol en professioneel. Dankzij de jarenlange internationale ervaring van het danskoppel zijn Carlos en Mirella bovenmatig getalenteerd, veelzijdig en in staat om een onvergetelijke show weg te geven. Met een hartstochtelijke tango dans show van dit danskoppel gooit u gegarandeerd hoge ogen op uw evenement!

Maak uw event compleet met een tango dans show

Voor welke gelegenheid u ook een danskoppel zoekt, Carlos en Mirella zijn van vele markten thuis. Wilt u bijvoorbeeld een op maat gemaakte openingsshow voor uw evenement? Dat kan! Het danskoppel gaat graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Ook voor romantische acts op bruiloften bent u bij Carlos en Mirella aan het juiste adres. Bovendien verzorgt CMDANCE complete dinner shows en kunt u workshops en danslessen volgen.

Tangotalent van de bovenste plank

Kent u het danswedstrijdprogramma Everybody Dance Now van RTL4? Carlos en Mirella behaalden onlangs de tweede plaats in deze felbegeerde danswedstrijd. Dankzij de passie, energie en dynamiek die hun dans uitstraalt weten de tangodansers de harten te veroveren van elk publiek en maken ze van elk event een onvergetelijk feest. Hun uitstraling werkt aanstekelijk en zal zorgen voor een unieke en feestelijke sfeer op ieder evenement! Daarnaast kunt u danslessen en workshops volgen van het danskoppel. Schrijf u direct in!

Meer informatie

Heeft u bepaalde wensen en ideeën voor uw event? Carlos en Mirella staan open voor uw ideeën en denken graag met u mee! Bel naar +31(0)6 18 50 29 26 of vul het contactformulier in en ontdek de eindeloze mogelijkheden van dit getalenteerde danskoppel. Voor een onvergetelijke tango dans show op uw event moet u bij Carlos en Mirella zijn!

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte