Tango dansen in Den Haag

Leer de tango dansen van het getalenteerde danskoppel Carlos & Mirella! Dit unieke danspaar behaalde de tweede plaats in de danswedstrijd Everybody Dance Now, die werd uitgezonden op RTL4. Met hun energieke en dynamische uitstraling bezorgen ze elk publiek een onvergetelijke danservaring. Wat is er leuker dan de tango te leren van deze twee professionals? Tango dansen in Den Haag en omstreken doet u samen met Carlos en Mirella!

Waarom tango leren dansen van Carlos & Mirella?

De tango is een hartstochtelijke dans die de nodige oefening vergt. Laat u daarom begeleiden door twee talentvolle en ervaren dansers die u moeiteloos meeslepen in de sfeer van de tango. Het koppel is zeer energiek en dynamisch en is bovendien het enige danskoppel in Nederland dat echt show danst. Dit zorgt ervoor dat een les die u van dit koppel krijgt uniek, persoonlijk en onvergetelijk is. Op welk niveau u ook begint, ook u kunt de tango leren dansen!

Een veelzijdig danspaar

Carlos en Mirella zijn niet alleen te boeken voor tangolessen. Het danskoppel laat hun kunsten ook graag zien op evenementen! Organiseert u bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, personeelsfeest of bruiloft? Dan kunt u Carlos en Mirella boeken voor de volgende doeleinden:

 

Meer informatie

Bent u enthousiast over de werkwijze van Carlos en Mirella en wilt u zich inschrijven voor een les? Dat kan direct via het inschrijfformulier! Ook kunt u bellen naar +31(0)6 18 50 29 26 of het contactformulier invullen. Leer de tango dansen in Den Haag en omstreken van Carlos en Mirella en laat u verrassen door het ongekende talent van het danspaar!