Tango danseres

De allerbeste tango danseres

Voor de ultieme dansact op uw evenement bent u bij Carlos & Mirella aan het juiste adres. Deze twee getalenteerde dansers dansen een hartstochtelijke tango en zorgen voor optimaal vermaak voor uw publiek. Bovendien biedt dit danskoppel u ontelbare mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte openingsact of een verrassende dinner show. Veelzijdig, gepassioneerd en getalenteerd, dat zijn Carlos en Mirella. Met dit danskoppel heeft u gegarandeerd de beste tango danseres en –danser te pakken!

De veelzijdigheid van tangodansers

Carlos en Mirella bieden u eindeloze mogelijkheden. Voor de volgende doeleinden kunt u bij dit danspaar terecht:

 

Ultiem entertainment op uw event

De sfeer die de hartstochtelijk gedanste tango van Carlos en Mirella met zich meebrengt is niet te evenaren. Uw publiek zal versteld staan van de energie en dynamiek die het danskoppel uitstraalt! Bovendien zijn Carlos en Mirella naast het verzorgen van passievolle tango dansshows ook te boeken voor workshops. De tangodansers behaalden de tweede plaats in danswedstrijd Everybody Dance Now op RTL4. Met deze ervaring op zak garanderen de dansers u van een energieke, persoonlijke en onvergetelijke les. Inschrijven is mogelijk!

Enthousiast? Neem contact met ons op!

Carlos en Mirella bieden u eindeloze mogelijkheden! Schroom dan ook niet om contact op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar +31(0)6 18 50 29 26. Huur ook een tango danseres en danser in en maak uw evenement compleet!

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte