Tango dansles in Den Haag

Ontdek de passionele Argentijnse Tango in Den Haag

De tango staat voor passie en liefde. Ook de gesloten omarming en de verleidelijke beweging van de benen en voeten zijn kenmerkend. En natuurlijk staat tango ook voor heel veel plezier. Zeker bij Carlos en Mirella. Zij hebben jarenlang ervaring in deze traditionele sensuele Argentijnse dans en delen hun liefde voor de dans door u moeiteloos de fijne kneepjes van het vak te leren tijdens tango lessen in hun dansschool in Den Haag.

Tango danslessen in Den Haag

Wilt u danslessen krijgen in Den Haag voor de Tango dans van 2 getalenteerde, professionele dansers? Carlos & Mirella bieden u nu danslessen aan in  hun dansschool in Den Haag. Ze zijn gepassioneerd, professioneel, veelzijdig en getalenteerd. Met deze twee dansers heeft u de perfecte lesgevers voor een passievolle Argentijnse tango danslessen in Den Haag en omstreken.

Dans de Argentijnse tango in Den Haag met Carlos en Mirella

Naast het geven van tango danslessen in Den Haag zijn Carlos en Mirella ook te boeken voor op maat gemaakte openingsshows. Maak uw bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsevent compleet met een optreden van dit enthousiaste paar. Interesse in Tango danslessen? Ook dan bent u op het juiste adres. Wij bieden onze tango lessen aan in Den Haag, Rotterdam, Leiden en Breda! De Haagse tangodansers behaalden de tweede plaats in danswedstrijd Everybody Dance Now op RTL4. Met deze ervaring op zak garanderen de dansers u van een energieke, persoonlijke en onvergetelijke dansles in Den Haag.

Een veelzijdig danspaar

Houdt u er niet van om zelf te dansen? Geen probleem, de mogelijkheden die Carlos en Mirella te bieden hebben om u te vermaken zijn eindeloos. Dit danspaar is gepassioneerd, professioneel, veelzijdig en getalenteerd. De tango zorgt gegarandeerd voor een speelse en feestelijke avond waar u met al uw vrienden en familieleden van kunt genieten.

Voor welke doeleinden kunt u bij dit danspaar terecht?

Enthousiast voor tango danslessen in Den Haag? Neem contact op!

Carlos en Mirella denken graag met u mee om uw wensen en ideeën te realiseren. Neem vrijblijvend contact op met het enige Nederlandse koppel in de danswereld dat echt show danst, en laat u informeren over de vele mogelijkheden die het danspaar u te bieden heeft. Ontdek de Argentijnse tango in met behulp van tango lessen in Den Haag. Dat kan door te bellen naar: +31(0)6 18 50 29 26 of het contactformulier in te vullen. Pik eenvoudig een dansles mee in Den Haag. Carlos en Mirella helpen u van harte verder in hun dansschool in Den Haag!

Plaats een reactie

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte