Spectaculaire tango dansshows in Leiden

Bent u voor uw event op zoek naar een onvergetelijke dansshow? Dan bent u bij Carlos & Mirella aan het juiste adres! Deze professionele dansers bieden u ontelbare mogelijkheden, van spectaculaire openingsacts tot dinner shows. Ze zijn gepassioneerd, veelzijdig en getalenteerd. Met deze twee dansers heeft u de perfecte kandidaten voor een passievolle tango in Leiden en omstreken.

Dans de Argentijnse tango in Leiden met Carlos en Mirella

Maak uw bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsevent compleet met een optreden van dit enthousiaste paar. Naast het verzorgen van passievolle Argentijnse tangodansshows zijn Carlos en Mirella ook te boeken voor op maat gemaakte openingsshows. Maar ook voor een workshop kunt u bij CMDANCE terecht. Wij bieden onze lessen aan in Breda, Leiden, Den Haag en Rotterdam. De tangodansers behaalden de tweede plaats in danswedstrijd Everybody Dance Now op RTL4. Met deze ervaring op zak garanderen de dansers u van een energieke, persoonlijke en onvergetelijke les.

Een veelzijdig danspaar

Carlos en Mirella bieden u eindeloze mogelijkheden. Voor de volgende doeleinden kunt u bij dit danspaar terecht:

Bent u enthousiast geworden? Neem contact op!

Carlos en Mirella helpen u graag uw wensen en ideeën te realiseren. Neem vrijblijvend contact op met het enige Nederlandse koppel in de danswereld dat echt show danst, en laat u informeren over de vele mogelijkheden die het danspaar u te bieden heeft. Bel naar +31(0)6 18 50 29 26 of vul het contactformulier in. Carlos en Mirella denken graag met u mee!