Tango leren dansen

Droomt u ervan om moeiteloos de tango te kunnen dansen? Carlos & Mirella maken van deze droom werkelijkheid! Dit bovenmatig getalenteerde danskoppel is zeer gedreven om u de fijne kneepjes van de tangodans te leren. Of u nu een beginner bent of al op gevorderd niveau zit, Carlos en Mirella kunnen u op elk niveau tips geven en vaardigheden bijbrengen. Tango leren dansen is een bijzonder leuke en verrijkende uitdaging. Aarzel niet en neem lessen bij Carlos en Mirella!

Dans de tango met Carlos en Mirella

Waarom u de tango het beste kunt leren van Carlos en Mirella? Simpel, kijk maar naar de volgende eigenschappen van dit danskoppel:

  • Zeer energiek en dynamisch
  • Enige danskoppel in Nederland dat echt show danst
  • Tweede plaats behaald bij Everybody Dance Now (RTL4)Leer de Argentijnse tango dansen van Europees kampioenen Carlos & Mirella
  • Energieke, persoonlijke en onvergetelijke les
  • Ook geschikt als act op evenementen

Meer dan alleen tango leren dansen!

De mogelijkheden die Carlos en Mirella u te bieden hebben zijn eindeloos. Zo kunt u niet alleen voor tango danslessen bij dit koppel terecht, maar zijn ze ook perfect als entertainmentact te boeken op uw evenement. Organiseert u bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of bent u op zoek naar een romantische act voor op een bruiloft? Dan zijn Carlos en Mirella u graag van dienst. Ook voor spectaculaire en op maat gemaakte openingsacts, verrassende dinner shows en tango teambuilding workshops zijn zij te boeken.

Privélessen

Wil je liever 1:1 les, dat behoort zeker ook tot de mogelijkheden! Voor een betere techniek of wedstrijd training. Klik dan op deze link voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Contact

Wilt u in contact komen met dit getalenteerde en veelzijdige danskoppel? Aarzel dan niet en bel naar +31(0)6 18 50 29 26! Ook kunt u het contactformulier invullen. Carlos en Mirella leren u graag de tango te dansen op een energieke en uitdagende manier!

Volg ons ook op sociaal media!

Youtube, Instagram, Facebook