De tango leren met behulp van privélessen?

Carlos en Mirella zijn een professioneel dansduo dat gepassioneerd is door de tango. Tangodansen is iets wat iedereen kan leren, met die overtuiging geven Carlos en Mirella al enkele jaren privélessen aan iedereen die geïnteresseerd is in deze Argentijnse en sensuele dans. Er zijn vele mogelijkheden, wil je jouw geliefde verrassen met een originele cadeaubon? Of willen jullie privélessen nemen om jullie openingsdans grondig voor te bereiden? Lees dan verder voor meer informatie over de tango lessen van Carlos en Mirella.

Carlos en Mirella zijn een tango dansduo uit Den Haag met klanten verspreid over België, Nederland en Duitsland. Privélessen worden niet alleen gegeven in hun studio in Den Haag maar ook op vele andere locaties in Nederland of bij u thuis!

Over Carlos en Mirella

De mogelijkheden die Carlos en Mirella te bieden hebben zijn eindeloos. Je kan er niet alleen terecht voor persoonlijke privélessen tango maar ook voor volgende zaken:

Wil je persoonlijk contact opnemen met dit veelzijdig danskoppel uit Nederland? Laat dan een berichtje achter op het contactformulier. Carlos en Mirella voorzien je graag een antwoord op al jouw vragen.

Privélessen tango voor jouw openingsdans

Carlos en Mirella hebben een grote passie voor de tango. Zelf hebben ze de dans al helemaal ontdekt en nu willen ze hun ervaring ook delen met andere koppels. Willen jullie op je bruiloft een unieke openingsdans maar weten jullie niet goed hoe eraan te beginnen? Neem dan contact op met Carlos en Mirella. Omdat de tango een zeer passionele en sensuele dans is kan je hiermee perfect jouw bruiloft openen. Wil je liever een andere dans leren zoals de samba, de zouk of de swingende salsa? Laat je dan inspireren door Carlos en Mirella, het dansduo help jullie al je wensen en ideeën te realiseren. Tijdens enkele privélessen tango kan je niet alleen de basisstappen maar ook enkele gevorderde methodes leren.

Meer weten?

Wil je privélessen nemen om de tango volledig onder de knie te krijgen? Wil je jouw openingsdans tot in de puntjes voorbereiden onder professionele begeleiding? Of wil je iemand een onvergetelijk cadeau geven? Neem dan contact op met Carlos en Mirella. Dit danskoppel komt oorspronkelijk uit den Haag maar geeft danslessen in heel Nederland en zelfs bij jouw thuis! Neem contact op via het nummer +31 (0)6 18 50 29 26 of stuur een mail naar carlosymirella@gmail.com voor meer informatie.

 

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte