Tango Teambuilding

Tango Teambuilding Workshops

De Argentijnse Tango is een improvisatie Β dans. Een dans waar leiden en volgen centraal staan. Een dans die de
creativiteit van de dansers stimuleert. Deze elementen vind u ook terug in het bedrijfsleven.
Leiding geven, ontvangen en improviseren wanneer nodig. Zoals je leest, leent de Argentijnse Tango zich perfect voor Teambuilding Workshops!

It Takes 2 to Tango!Carlos en Mirella Tango Teambuilding

Tijdens de Tango Teambuilding workshop leren collega’s op een andere manier communiceren met elkaar. We gebruiken de Tango als metafoor voor thema’s als onder andere leiderschap, samenwerking, improviseren en creativiteit. Ze leren hun interactieve vaardigheden te verbeteren door het volg en leider spel in de Argentijnse tango. Zo worden ze zich tijdens deze workshop bewust van hoe ze met elkaar kunnen communiceren en zullen ze er al gauw achter komen dat leiding geven in de tango niet gaat over dwingen, maar over uitnodigen! En dat volgen niet alleen gaat over ‘volgen’, maar over actief luisteren en op het juiste moment antwoorden. Want ‘It takes 2 to Tango’ gaat over harmonie, 2 mensen die als 1 moeten bewegen door actief en oprecht naar elkaar te luisteren en feedback kunnen ontvangen en geven!

Naast dat het leerzaam is, is de workshop ook een heleboel ‘fun’! Iedereen komt lekker in beweging, iedereen wisselt van rol tussen leiden en volgen en teamleden leren elkaar kennen op een geheel andere manier in een ontspannen omgeving.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.
Eventueel kan de Tango teambuilding workshop worden aangevuld met een spetterend optreden door Carlos en Mirella tijdens uw event! Tijdsduur, thema en invulling van de workshop kan volledig worden afgestemd naar uw wensen. We helpen u graag met vragen en sturen u een vrijblijvende offerte op indien gewenst.

Wil je meer weten? Neem contact op met ons!

Vrijblijvende Bruiloft offerte

Vrijblijvende Show offerte

Vrijblijvende workshop offerte

Vrijblijvende offerte