Carlos & Mirella Argentijnse Tango

Tango Zoetermeer

De beste Argentijnse tango van Zoetermeer

Carlos en Mirella vormen het enige danskoppel in Nederland dat echt show danst en zijn daarmee uniek, passievol en uiterst professioneel. Dankzij hun jarenlange internationale ervaring is het danskoppel veelzijdig, bovenmatig getalenteerd en in staat om een onvergetelijke show weg te geven. Met Carlos en Mirella geniet u van een hartstochtelijk gedanste Argentijnse tango in Zoetermeer en omstreken.

Tangodansshows in Zoetermeer: Maak uw event compleet!

Van op maat gemaakte openingsshows tot romantische acts op bruiloften, het gepassioneerde danspaar is van vele markten thuis. Carlos en Mirella maken uw event in de buurt van Zoetermeer compleet met één van de volgende mogelijkheden:

Het danskoppel behaalde onlangs de tweede plaats in de danswedstrijd Everybody Dance Now op RTL4. Dankzij de passie, energie en dynamiek die Carlos en Mirella met hun dans uitstralen weten de tangodansers de harten te veroveren van elk publiek en maken ze van elk event een onvergetelijk feest.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u bepaalde wensen en ideeën voor uw event? Laat Carlos en Mirella met u meedenken! U zult versteld staan van de eindeloze mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact op om erachter te komen wat CMDANCE voor u en uw event kan betekenen. Bel naar +31(0)6 18 50 29 26 of vul het contactformulier in. Carlos en Mirella heten u van harte welkom!

Geef een antwoord