Argentijnse tango op uw bruiloft of bedrijfsfeest.

Entertainment  voor uw event

Maak uw feest, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest of ander event onvergetelijk en compleet met Carlos & Mirella! Specialisten in spectaculaire en professionele Shows, Workshops & Dinner shows. Bent u opzoek naar een spectaculaire openingsact? Entertainment voor uw feest of een actieve dans workshop? Er zijn ontelbare mogelijkheden wij denken graag met u mee om uw ideeën en wensen te realiseren! Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!


Lees meer

Workshops & Shows

De perfecte manier om de feeststemming erin te krijgen! Een dansworkshop is een leuke en gezellige manier om iedereen in beweging te krijgen.  Tijdens een dansworkshop leer je op een leuke en enthousiaste manier de basis stappen van de door jou gekozen dansstijl. Zo weet je zeker dat je iedereen op de dansvloer krijgt! Of maak evenement compleet met een spetterend en professioneel dansoptreden! Carlos en Mirella geven het hele jaar door demonstraties en shows in binnen- en buitenland. Op evenementen, bedrijfsuitjes, zakelijke diners, gala’s, themafeesten, musicals, ministeries en nog veel meer.


Lees meer
Workshop Argentijnse tango
Openingsdans voor uw bruiloft

Openingsdans en Bruiloften

Jullie trouwdag is een bijzondere dag om nooit te vergeten en een dag waarop alles moet kloppen. Daar kan een mooie openingsdans niet aan ontbreken! Wat romantischer dan openen met een Argentijnse Tango? Wij helpen je graag bij het maken van een schitterende openingsdans, helemaal opmaat gemaakt voor jullie!


Lees meer

Tango teambuilding

De Argentijnse Tango is een improvisatie  dans. Een dans waar leiden en volgen centraal staan. Een dans die de creativiteit van de dansers stimuleert. Deze elementen vind u ook terug in het bedrijfsleven. Leiding geven, ontvangen en improviseren wanneer nodig. Zoals je leest, leent de Argentijnse Tango zich perfect voor Teambuilding Workshop voor bedrijven! Lees hier meer over de mogelijkheden!


Lees meer
Tango teambuilding